Nieuws

Joke Hoekstra nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Kennemerhart

Joke Hoekstra wordt per 1 oktober 2024 de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van Kennemerhart. De Raad van Toezicht heeft op 31 juli haar benoeming bekendgemaakt. Op dit moment is Joke interim bestuurder bij Kennemerhart.

Joke Hoekstra startte haar carrière als verpleegkundige en heeft veel bestuurlijke ervaring in de zorg. Zoals bij Cordaan, GGZ inGeest en Rode Kruis Nederland. Haar achtergrond is een master of Business Administration aan de Glasgow University en een master of Change Management aan de VU.

Marianne Heeremans, voorzitter Raad van Toezicht Kennemerhart is enthousiast over de benoeming van Joke Hoekstra. ‘Wij kijken uit naar de voortzetting van de plezierige samenwerking en zijn blij dat Joke met de juiste competenties en ervaring zich aan Kennemerhart verbindt. We hebben het afgelopen jaar ervaren dat Joke gewend is om aan complexe vraagstukken te werken. Er is veel werk te verzetten en dan is het fijn als er iemand met rust, ervaring, vertrouwen en kennis de organisatie leidt.’

Joke: ‘Ik kijk er ontzettend naar uit om met elkaar verder te werken aan de toekomst van Kennemerhart. Het afgelopen jaar heb ik kunnen ervaren wat een fijne en professionele collega’s er bij Kennemerhart werken. En dat we SAMEN werken, met medewerkers, vrijwilligers, naasten en samenwerkingspartners aan goede zorg voor onze cliënten en kwetsbare ouderen in de regio. Als voorzitter Raad van Bestuur krijg ik de mooie kans om mij in te zetten voor de grote uitdagingen waar de ouderenzorg voor staat en het verder inrichten van een toekomstbestendige organisatie.’

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen