Nieuws

Feestelijke verrassing voor 95-jarige Harry de Boer in de Janskliniek

Afgelopen week werd in de Janskliniek feestelijk stilgestaan bij de 95e verjaardag van Harry de Boer, het trouwe en oudste lid van zowel de centrale cliëntenraad van Kennemerhart als de cliëntenraad van de Janskliniek. Harry, die de Janskliniek leerde kennen toen zijn vrouw er de laatste anderhalf jaar van haar leven woonde, staat bekend om zijn onvermoeibare inzet voor de bewoners. Met zijn enthousiasme en betrokkenheid is hij een drijvende kracht in het behartigen van hun belangen.

Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, werd Harry onder valse voorwendselen naar de feestelijk versierde Regentenkamer van de Janskliniek gelokt. Daar werd hij compleet verrast door zijn (achter)kleinkinderen, collega-cliëntenraadsleden, vrijwilligers, medewerkers, de Raad van Toezicht en burgemeester Wienen van Haarlem.

In lovende woorden werd zijn betrokkenheid en inzet geprezen. Directeur zorg Helma Meeuwissen vatte het mooi samen in haar speech: “Eigenlijk verdient iedereen een Harry, maar wij hebben Harry! En daar zijn we ongelooflijk trots op.”

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen