Nieuws

Open Dag VPT | 15 oktober in het Reinaldahuis

Ontdek tijdens onze Open Dag meer over werken én leren in het VPT team van Kennemerhart. Op dinsdag 15 oktober zetten wij de deuren van één van onze woonzorglocaties, het Reinaldahuis, nog wijder open. Wij hopen van harte dat geïnteresseerden binnenlopen om kennis te maken met Kennemerhart én het Volledig Pakket Thuis (VPT).

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen en hebben (complexe) zorg thuis nodig. Kennemerhart biedt VPT in de wijken rondom bijna alle woonzorglocaties van Kennemerhart. Daarvoor zoeken wij nieuwe VPT collega’s zoals helpenden (plus) en verzorgenden in de gemeenten Haarlem, Bloemendaal, Bentveld en Zandvoort. Er zijn volop mogelijkheden om bij ons te komen werken. En heb je (nog) geen zorgdiploma? Ook dan kun je bij ons aan de slag als VPT thuisondersteuner.

Op 15 oktober is er daarom in het Reinaldahuis van alles te doen. Zoals speeddaten met een teamleider of recruiter. Er is een kraampje met informatie over werken en leren in het VPT team. Je kunt kennismaken met collega’s en cliënten om de sfeer te proeven. Ook kun je gratis in gesprek met een talentcoach, zo ga jij de deur uit met een goed beeld van jouw talenten en sterke punten. Er is een professionele fotograaf aanwezig die van iedereen die dat leuk vindt een mooie profielfoto maakt, deze ontvang je (achteraf) gratis digitaal in je mailbox. Je kunt de profielfoto bijvoorbeeld gebruiken voor je LinkedIn. Er zijn hapjes en drankjes zodat je over het eten niet na hoeft te denken deze middag/avond. En voor de kleintjes is er een knutseltafel met begeleiding, zodat jij even rustig rond kan kijken.

Ben jij erbij? Je kunt 15 oktober vanaf 16.00 uur gewoon binnenlopen. Ben je zeker van je komst? Meld je dan vast aan via www.kennemerhart.nl/opendagvpt. Je kunt dan meteen aangeven of je een kennismakingsgesprek wilt. Die plannen wij dan vast voor je in. De deuren staan open tussen 16.00 uur tot 20.00 uur op het Reinaldahuis (Leonard Springerlaan 1, Haarlem).

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen