Nieuws

Laten we SAMEN diversiteit vieren

Voor het derde jaar op rij nam Kennemerhart deel aan Pride at the Beach in Zandvoort, met dit jaar als thema #together. Wij vinden het belangrijk om deel te nemen aan Pride en uit te dragen dat iedereen welkom is om zichzelf te zijn. Dit geldt niet alleen voor onze oudere cliënten, van wie sommigen hebben moeten strijden voor hun acceptatie, maar ook voor onze medewerkers en vrijwilligers. In een tijd waarin tolerantie voor diversiteit helaas niet vanzelfsprekend is, willen wij een veilige en inclusieve omgeving bieden bij Kennemerhart.

We zijn trots op onze ambassadeurs die gisteren met enthousiasme deelnamen aan de feestelijke parade. Met een rode cabrio, duofietsen, rolstoelen en te voet bewogen cliënten, vrijwilligers en medewerkers zich over de boulevard van Zandvoort. Er werd met vlaggen gezwaaid, gedanst en veel gelachen. Ook op de Rainbow Market waren onze Kennemerhart-ambassadeurs aanwezig.

Laten we SAMEN diversiteit vieren!

Deel deze pagina:

Ander nieuws

Ontvang ons nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze locaties, nieuws en activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
Meerkeuze *
Bezig met versturen