Voel je welkom in het nieuwe Huis in de Duinen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving in de zorg? Dan is Huis in de Duinen in Zandvoort dé plek voor jou! Wij bieden een unieke woonzorgervaring voor onze bewoners en hebben de ideale werkplek gecreëerd voor zorgmedewerkers zoals jij.

Als zorgprofessional krijg je bij ons de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan. Je zult werken op een moderne plek voorzien van de nieuwste faciliteiten. Onze bewoners genieten van prachtige uitzichten en leven in een veilige omgeving, mede dankzij de innovatieve zorgtechnologie die we gebruiken.

Maar Huis in de Duinen is meer dan alleen een locatie. Het is een hecht team dat samen groeit, leert en innoveert. We moedigen jou aan om actief mee te denken en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons nieuwe huis. Jouw stem en ideeën zijn waardevol en dragen bij aan de zorg en het welzijn van onze bewoners.

Dus, ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team? Voel je welkom bij Huis in de Duinen! Neem snel een kijkje bij onze vacatures onderstaand en ontdek welke rol bij jou past. Samen creëren we een warme en betekenisvolle omgeving voor onze bewoners.

Ontdek de vacatures in Huis in de Duinen

Bekijk de vacature EVV’er

Bekijk de vacature Verzorgende IG

Bekijk de vacature Helpende & Helpende plus

Deel deze pagina:

Geen vacature missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Alert instellen